Προϊόντα
Special Offers
Είστε εδώ :: Αρχική Σελίδα » Dynamic Signage

Dynamic Signage

 

Ζούμε σε μία νέα Ψηφιακή εποχή. Σε ένα κόσμο που εξελίσσεται πρέπει να ακολουθήσεις τη νέα τεχνολογία, να μπείς στο νέο ψηφιακό τρόπο προβολής και διαφήμισης, την Ψηφιακή Σήμανση (Digital Signage). Τώρα μπορείς να πεις τα πάντα για την επιχείρηση σου μέσα από μια εικόνα. Μία εικόνα είναι χίλιες λέξεις, τώρα μπορείς να διαλέξεις τη δική σου.

Τι είναι η Ψηφιακή Σήμανση(Dynamic Signage): Eίναι μια διάταξη λογισμικού και εξοπλισμού η οποία μας επιτρέπει την προβολή πολυμεσικού περιεχομένου  μέσω υποδομής διασύνδεσης (Ιnternet, 3G κ.ά.) σε συσκευές προβολής, όπως οθόνες TV & Projectors. Ο έλεγχος των πολλαπλών σημείων προβολής πραγματοποιείται από απόσταση μέσω Internet. Μια χρονικά προγραμματισμένη ζωντανή ροή περιεχομένου (videos, φωτογραφίες, κείμενα, τηλεοπτικό πρόγραμμα, δυναμικό περιεχόμενο ιστοσελίδας) μαζί με διαφημίσεις προϊόντων και υπηρεσιών, μεταδίδονται σε πραγματικό χρόνο, μέσω τεχνολογιών και δικτύων Internet.

Γιατί να επιλέξω Ψηφιακή Σήμανση: Ένα από τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλές επιχειρήσεις σήμερα είναι το να μεταδώσουν τις σωστές πληροφορίες στο σωστό χρόνο, στους σωστούς ανθρώπους και στο κατάλληλο μέρος. Η εντύπωση ότι η ψηφιακή σήμανση είναι κάτι ζωντανό που «τρέχει» και όχι κάτι στατικό, την κάνει μια συναρπαστική εμπειρία για το κοινό. Επιπλεόν η χρήση ψηφιακής σήμανσης μας επιτρέπει να ξεπεράσουμε τα χωροταξικά προβλήματα.

Η δύναμη της συλλογής πληροφοριών: Τα στατιστικά που αποθηκεύονται μπορεί να βοηθήσουν σημαντικά τις διαφημιζόμενες εταιρείες. Μπορούν να προσθέτουν πολύτιμες πληροφορίες για τους καταναλωτές σε βάσεις δεδομένων για την εν εξελίξει πρωτοβουλίες της εμπορίας, την αύξηση των μεγεθών των συναλλαγών, και ποσοτικά απόδοση της επένδυσής τους. Οι ιδιοκτήτες περιοχών μπορούν να δημιουργήσουν πρόσθετα έσοδα από τους επισκέπτες τους, ενώ ενισχύει την εμπειρία των επισκεπτών του μέρους.

Η δύναμη της αμεσότητας:  Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των τυπικών διαδικασιών για μεταφορά εταιρικών ή προϊοντικών εντύπων είναι ο χρόνος που απαιτείται για τη διακίνησή τους από το σημείο Α στο σημείο Β. Η ψηφιακή σήμανση δίνει τη δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης σε πολλαπλά σημεία με στοχευμένο και φιλτραρισμένο υλικό. Αυτό είναι ένα δυνατό κομμάτι της ψηφιακής σήμανσης σε σχέση με άλλες κλασικές μεθόδους που είναι χρονοβόρες.

Η δύναμη της προσωποποίησης: Διαφορετικά είδη προσέγγισης για διαφορετικά άτομα ή ομάδες ατόμων. Αυτό σημαίνει ότι το περιεχόμενο που βλέπει ένας  καταναλωτής έχει προσαρμοστεί ειδικά για το προφίλ του.