Προϊόντα
Special Offers
Είστε εδώ :: Αρχική Σελίδα » Disinfection Systems

Disinfection Systems

 

Η εφαρμογές απολύμανσης-μικροβιοκτονίας συνιστώνται για την καταπολέμηση του μικροβιακού φορτίου, που εμφανίζεται και δημιουργεί κινδύνους εξάπλωσης με απρόβλεπτες συνέπειες. Σε εξάρσεις των ιώσεων όπως του νέου κορονοϊού, (covid 19), αποτελεί σημαντική ανάγκη η περιοδική εφαρμογή απολυμάνσεων. Είναι πλέον γνωστό οτι οι ιοί μεταφέρονται και από τον αέρα, με τα σταγονίδια του βήχα ή του φταρνίσματος, με προσωπική επαφή η άγγιγμα μολυσμένων επιφανειών, και μπορούν να ζήσουν σε επιφάνειες από λίγες ώρες έως μερικές ημέρες,Ο νέος κορονοϊός μάλιστα μεταφέρεται πολύ εύκολα συγκριτικά με άλλους ιούς, και για αυτό η εξάπλωση του είναι ταχεία. Η εφαρμογή της απολύμανσης μπορεί να πραγματοποιηθεί με τη χρήση  εκνεφωτήρα ψυχρής εκνέφωσης, νεφελοψεκασμό (εκνέφωση), με σκοπό την άμεση θανάτωση του μικροβιακού φορτίου.

Η Futurebox είναι μία από τις σύγχρονες εταιρείες στον τομέα της απολυμανσης, γιατί τηρεί τις υποσχέσεις της. Το υγειονομικό τμήμα της αποτελείται από ειδικούς επιστήμονες με πολυετή εμπειρία. Γι’ αυτό μετά την απολυμανση, σας εγγυάται χώρους απαλλαγμένους από κάθε μορφής παράσιτα  και ιους. Μετά το πέρας των ανάλογων κατά περίπτωση εφαρμογών, σας χορηγούμε πιστοποιητικό με βάση τις υγειονομικές διατάξεις.

 Στις εφαρμογές για την απολύμανση το επιστημονικό μας προσωπικό χρησιμοποιεί προιόντα νέας γενιάς και αποκλειστικά σύγχρονες μεθόδους ψεκασμού. Κατά την απολυμανση τα προιόντα που χρησιμοποιούμε στις εφαρμογές μας είναι:


● Ακίνδυνα για τον άνθρωπο,
● Φιλικά προς το περιβάλλον,
● Δε λεκιάζουν
● Δεν αλλοιώνους τις επιφάνειες.